Kamis, 30 Januari 2014

khasiat daun sirih untuk bau badan

khasiat daun sirih untuk bau badan Kreft er nå anerkjent som en av de dødelige sykdommer over hele verden . Faktisk er den nest største årsaken til død etter hjertesykdom er en sykdom av livmorhalskreft.

I Indonesia , er livmorhalskreftrapporteres å være 20-24 nye tilfeller hver dag . Livmorhalskreft eller livmorhalskrefter en ondartet svulst som vokser i nakken ( cervical ) .

Forventet levealder kreft blir oppdaget og behandlet på scenen man er 70-75 prosent , i trinn to er 60 prosent , i scenen tre bor 25 prosent , og i fase fire pasienter som forventes å overleve enda vanskeligere .

Kreftbehandling er delt inn i tre måter at strålebehandling , kirurgi og kjemoterapi . Bivirkninger av kreftbehandling er varierte , alt fra hår tap , svimmelhet , kvalme , nedsatt evne til kroppens forsvar til døden .

Forskjellige bivirkninger av kreftbehandling gjennombrudd måte å oppmuntre behandling med høy effektivitet og minimale bivirkninger . En av arbeidet med å utvikle urtemedisiner fra planter som inneholder anti - kreft forbindelser .

Vel , en av de plantene som har potensial som en anticancer er rød Betel ( Piper crocatum ) . Fra forskning Abrams ( 2009 ) , er det kjent at etanol ekstrakt av rød betel blad kan hemme spredning av brystkreftceller ( T47D ) .

Avreise derfra , Dhian Grace Holy Purnama og kolleger fra Institutt for biokjemi , Det matematisk- naturvitenskapelige fakultet , Bogor Agricultural University ( IPB- MIPA ) prøvde å teste forbindelsen i rødt betel mot livmorhalskreftceller( HeLa ) .

" Vi prøvde å sammenligne flavonoid forbindelser ( forbindelser antas å hemme veksten av kreftceller ) generert fra vann ekstrakt og etanol ekstrakt av rød betel blader 30 prosent for å hemme veksten av livmorhalskreftceller", sier forskningsleder , Dhian , i en skriftlig uttalelse til Okezone onsdag ( 12/18/2013 ) .

Forskningen inngår i Program Student kreativitet ( PKM ) er 30 prosent etanol ekstrakter av rød med Betel leaf yield og totale flavonoid nivåer høyere enn vannet ekstrakt av rød betel blad . Dette skyldes at etanol er i stand til å tiltrekke mer bioaktivitet av forbindelser som finnes i røde betel blad .

Imidlertid er antallet av forventet molekylvekt som flavonoider i ekstrakter mer vann enn etanolekstrakt30 prosent. Anticancer aktivitet har størst hemming funnet i 30 prosent etanol ekstrakt .

" Vi konkluderer med at de beste ekstrakter som kan hemme veksten av kreft celler er 30 prosent etanol ekstrakt av rød betel blad . Men fortsatt må gjøres for å få ytterligere rensing av rene forbindelser som fungerer som anticancer rød betel blad , " la han til .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar