Kamis, 06 Maret 2014

apa manfaat daun kelor

apa manfaat daun kelor Jos kuuletlehdet Moringa , ehkä kuvitellut mystinen aura . Mutta tiedätedut Moringa lehdet osoittautui erittäin hyvinkehon terveydestä . Ymmärrettävästi koska joillakin alueilla Moringa lehtiä käytetään uiminenruumis . Jos olet tottunut käyttämään Moringa lehtien Kurssin tuntuu oudolta jos näetlehdet Moringa teki ruokaa .

Moringa lehdet keitetään osoittautui ollapehmeä kuin sieniä ja erittäin raikas maku kielen päälle . Moringa lehdet ovat yleensä keitetyt osaksi vihannes solmut ylimääräisiä tuore maissi liian nuori kuluttaa päivän aikana . Jos et ole koskaan tuntenuttunne Moringa lehtikasvis , se voi yrittää tästä lähtien .

 Lisäksi tehdään maukas vihannesten solmuja , se onravintoarvoa Moringa lehdet ovat hyväksi keholle kita.Ternyata Moringa lehtiä on enemmän vitamiinintasot verrattuna porkkanat . Lisäksi vitamiinia, moringa lehti sisältää myös C-vitamiinia ja E-vitamiiniaseuraavasisältö Moringa lehdet verrattuna muihin luonnon materiaaleja , kuten lainattu kompasiana.com .

    Vitamiinia6,8 mg ( 1,8 mg löytyy porkkanaa )
    Kalsium 440 mg ( 120 mg maidon sisältämät )
    Kalium 259 mg ( 88 mg sisältyvät banaanit)
    6,7 mg proteiinia ( maitoa tai jogurttia on 3,1 mg )
    C-vitamiinia 220 mg ( 30 mg sisältämä oranssi )

 Kuten kirjoitettu wikipedia on olemassa joitakin suuria etuja Moringa lehdet ovat erittäin hyväksi terveydelle jokapäiväistä , kuten :

    Lisää kehon luonnollista vastustuskykyä
    Virkistäväsilmien ja aivojen
    Lisätä aineenvaihduntaa
    Lisäämällä solujen rakenteen elin
    Seerumin kolesterolia luonnostaan
    Vähentää ryppyjä ja linjat iholla
    Lisäämällä normaalia toimintaa maksan ja munuaisten
    kaunistaa Skin
    lisätä energian
    helpottaa ruoansulatusta
    Antioksidantit
    Ylläpitääelimistön immuunijärjestelmä
    Parantaa verenkiertoa terveenä
    Tulehduskipulääkkeet
    Antaa tunteen yleistä terveyttä
    Tukeenormaali sokerin tasoa kehossa

Niin monia etuja ja tehoa Moringa lehdet yläpuolella , se on erittäin valitettavaa, jos arkielämässä usein huomiottamoringa lehdet . Vaikka WHO on tuonutMoringa jättää vaihtoehtona ongelmien ratkaisussa elintarvikkeiden ravitsemus vuodesta 1988 . Joten jos olet vielä epäröivät kuluttaa Moringa lehtiä ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar